06 26 07 8045
 
Schipholweg 901A, 2143CH Boesingheliede

Foto behang

CHRISTIAN UW AMBACHTELIJKE SCHILDER

 

Textiel behang

CHRISTIAN UW AMBACHTELIJKE SCHILDER

 

Behangen

CHRISTIAN UW AMBACHTELIJKE SCHILDER

 

Behang is een mooi product om uw huis snel een andere ‘look’ en uitstraling te geven. Behang vakkundig aanbrengen kunt u het beste aan de specialist overlaten. Zo bent u gegarandeerd van een mooi resultaat waar u jaren van kunt genieten. 

Werkwijze

Wij behangen uw muren op professionele wijze. Doordat wij efficiënt te werk gaan, kunt u snel genieten van het eindresultaat. Niets is zo belangrijk als een goede voorbereiding. Behangen begint dan ook met het afstomen van de muren, zodat er een vlakke ondergrond ontstaat. Vervolgens brengen wij het scan- of glasvlies behang aan en ronden wij af door de wanden te sauzen. Met deze werkwijze blijft het resultaat langdurig strak en mooi.  

Voordelen van behang

Behang is een eenvoudige manier om een ruwe muur, snel van een goede afwerking te voorzien. Een ander voordeel is dat behang door de grote verscheidenheid aan kleuren en motieven een uit het oog springende muurafwerking geeft. Combineer bijvoorbeeld verschillende soorten behang voor een nog opvallender effect. Het aanbrengen van reliëf en het verven van afbeeldingen of motieven is bij stucwerk en schilderwerk en stuk lastiger en duurder. Wilt u meer weten over behangen? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.