06 26 07 8045
 
Schipholweg 901A, 2143CH Boesingheliede

Schilderen

CHRISTIAN UW AMBACHTELIJKE SCHILDER

 

Heeft u een huis gekocht, of bent u toe aan een nieuwe kleur en stijl voor uw huidige interieur? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij leveren vakwerk op maat. U kunt elke schilderklus met een gerust hart aan ons overlaten. Door onze kennis en ervaring weten wij van elke opdracht een succes te maken. Samen met u gaan wij kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren en op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. 

Binnenschilderwerk

Op het gebied van binnenschilderwerk richten wij ons onder andere op de afwerking van wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren. Om u een breed scala aan mogelijkheden te kunnen bieden, werken wij met de meest uiteenlopende materialen. Wij werken op een efficiënte en professionele wijze, zodat u zo min mogelijk overlast van ons heeft. 

Buitenschilderwerk

Ook voor uw buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verrichten buitenschilderwerk aan kozijnen, deuren, goten en andere gevelelementen. Buitenschilderwerk is noodzakelijk voor de bescherming van uw huis of bedrijfspand, maar heeft ook een uiterlijke functie. Het kleurgebruik is namelijk voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van uw huis of pand. 

Wilt u weten of buitenschilderwerk nodig is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de onderhoudsbehoefte. Ook geven wij kleuradvies, waarbij wij rekening houden met de vooraf opgestelde kleur eisen binnen uw straat of wijk. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan!